Så fungerar det

För att vara med i Vårdpanelen följer du enkelt stegen nedan. Efter att du registrerat dig och loggat in, kan du se aktuella undersökningar att svara på. Löpande kommer vi skicka mejl till dig när nya undersökningar läggs upp och hur vi arbetar vidare med dina värdefulla inspel.

Logga in

För att svara på Vårdpanelens undersökningar registrerar du dig genom att klicka på logga in, eller på någon av sidans andra registreringsknappar.

N

Tyck till

Efter registrering bjuder Vårdpanelen in dig till olika undersökningar som handlar om vård och omsorg. Undersökningarna tar bara några minuter och är frivilliga.

Vårt tack

Som tack för att du tagit dig tid till att svara på våra undersökningar, skänker vi en gåva till en insamlingsorganisation som ligger dig varmt om hjärtat.

Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera” Klicka på "Personuppgiftspolicy" för att läsa om hur vi hanterar din data hos oss. View more
Acceptera
Avbryt